Nya sidor just nu är/ New pages / Nuevas paginas:
- Fontanales 15 aug.
- Bröllop/ Wedding/ Boda
-
Octavios födelsedag/birthday/
cumpleaños
-
Min familj var här / Mi familjia aquí / My family was here
Kommande/Comming/ Muy pronto:
Yohanna i Sverige/Yohanna in Sweden/Yohanna en Suecia

Yohanna firar 1 år på Gran Canaria / Un año en GC / One year in GC


Happy Halloween!

041021
Hej igen!
Nu är det Halloween och förtjust som jag är i högtider så ska jag försöka att få mina vänner här nere att fira den med mig. Vi får se hur det går, folk verkar inte vara så pigga på att klä ut sig när det är 30-gradig värme.
Ja, som ni förstår så har vi det fortfarande varmt här. Men man märker på dagarna att det blivit höst. Dagarna är kortare. När jag går upp för att gå till skolan kl. 7.30 så är det fortfarande mörkt och jag behöver en kofta när jag väntar på bussen vid 8-tiden. På kvällarna mörknar det vid 8-tiden och de dagar som vi är på stranden så svalnar det vid 18-tiden så att man vill gå hem. Men jag är inte ledsen för det, jag KAN ju fortfarande gå till stranden.

Jag har varit i Sverige i en månad, 25 augusti till 22 september. Jag sorterade upp alla mina saker som jag hade på vinden och slängde en massa skräp som jag inte hade tid att göra innan jag flyttade. Jag sålde av hela mitt möblemang, fraktade hem allt kvarvarande till mina föräldrar i Pålsboda, sålde skräp på loppmarknad och tjänade tillräckligt så att jag kunde ta med mig en del av det som jag vill ha kvar till GC när jag reste tillbaka. Jag försökte att träffa så många som möjligt av mina vänner i Göteborg, försökte att lära känna Monicas & Lennarts "Hugo", hälsa på min familj och släkt i Örebro/Pålsboda. Men sedan var det faktiskt tid att åka hem till min Octavio på Gran Canaria. Jag hade inte hunnit med att göra allt som jag tänkt mig eller hälsa på alla som jag ville, men det är aldrig som man hinner allt. Vi kommer tillbaka i Juni 2005. Då ska jag visa Octavio vad sommar-Sverige är.

Skolan började när jag kom tillbaka. Vi har fått en ny lärare och en massa nya elever i vår klass. Nu går vi bara två dagar i veckan och det är lite lite för att jag ska känna att jag är tillräkligt upptagen. Det är nog dags att börja undersöka mina möjligheter att jobba här nere.

/Yohanna
.

Denna månad OKTOBER så firar vi tre vänner till Yohanna:

Grattis Mamma den 31 Oktober

Felicidad Nelida el 13 del Octobre

Grattis farmor den
26 Oktober

Happy birthday
Uli
the 13 of
October


Welcome to my homepage!
Now it´s time to celebrate Halloween and just because I´m so fond of holidays I will try to celebrate it here. We shall see if my friend wants to dress out when we still have 30 degrees here in Gran Canaria.
I have been to Sweden for a whole month and I have visited my friends and family.
Now I am back and the shool has started once again. We have a new teacher and many new students i our calss. The class is only to timed per week so I suppose it´s time to start looking for a job here.
.


iBienvenido a mi pagina!
Ahora vamos a celebrar Halloween. Vamos a ver si mis amigos quieren disfrasarse cuando hace calor todavía aquí en Gran Canaria.
He estado un mez en Suecia, visitando familia y amigos.
Ahora estoy otra vez en Gran Canaria y la escuela ha empezadso. Tenemos una profesora nueva y muchos alumnos nuevos en nuestra clase. Vengo dos veces por semana a mi escuela y es poco. Supuesto que tengo que buscar un trabajo.
.

Tidigare/Earlier/Antes:040619 - 040717 - 040820