NU KOMMER VI!

050531
Vi har beställt biljetter och packat väskorna. Nu bär det av till Svedala på semester.
Octavio och jag ska fira en månads semester i Sverige och jag ska försöka visa honom sommar-Sverige och hur trevliga vi svenskar kan vara när det är sommar och sol. Hoppas nu att det blir kanonväder så vi kan grilla, picknicka och sitta på uteserveringar.

Vi kommer till Sverige/Arlanda den 8 juni och startar med en dag i Stockholm för att se Vasaskeppet, Naturhistoriskas vikingautställning + Kosmonoma och om vi hinner går vi och tittar på slottet.

Dagen efter den 10:e åker vi till Göteborg för att hälsa på Octavios syster med familj och alla mina kompisar. Vi vill hinna gå på Liseberg, åka upp i tvillingtornet (hotell Gothia) och äta räkmacka, åka till någon västkust-sand-strand och gå på stan och shoppa. Vi stannar i Göteborg tills på onsdagen i veckan innan midsommar (förutom en tripp till Pålsboda den 14-16) då mina föräldrar hämtar oss tillbaka till Pålsboda/Örebro.

I Pålsboda/Örebro ska vi fira midsommar genom att åka till Bo slott och dansa kring stången med "Baronen på Bo" och på kvällen blir det säkert grillning om det inte spöregnar, vilket det brukar på midsommar.

Sedan bär det av till Funäsdalen en vecka, för att lystna på tystnaden och se på renar och fjälltoppar. När vi kommer tillbaka så ska vi ha inflyttningsfest i min systers nya lyxvilla som hennes pojkvän har byggt en bit utanför Örebro.

Efter det så har vi bara några dagar till innan vi måste åka tillbaka till Gran Canaria.
Det verkar som ett fullspäckat schema men jag hoppas att det också blir tid till spontana utflykter. Octavio har aldrig badat i en sjö så det måste vi ordna. Han har aldrig plockat bär i skogen, det måste vi också se till att ordna. Vi väntar tillökning i släkten och nykomlingen måste inspekteras och få sitt "guld, rökelse och myrra".

Jag har tyvärr ingen mobiltelefon men jag kommer att kolla min e-mail så skriv till min hotmailadress om du vill träffa oss eller medela mig något.

Hoppas att vi syns!

Yohanna

GÄSTBOKEN för er som inte har skrivit än.
I framtiden kan ni använda SKRIV>>> här till vänster.

Nya sidor på gång är:
- Påsk i Puerto Rico >>>
- Karneval på Teneriffe >>>
- Mor och far på besök >>>
- Karneval i södra delen >>>
- Yohanna firar 1 år på GC (10 oktober 2004) >>>

I MAJ och JUNI så firar vi:

 

 

Grattis
Linda
10 maj

Grattis
Lennart
11 maj

Grattis
Marcus
9 juni

 

 


WE ARE GOING TO SWEDEN!
Welcome to my homepage!
Now we have bought the tickets and packed our bags, we are going to Sweden for a month. We have a tight schedule and many things to do. First we are going to Stockholm to see the capital of Swden. Later we are going to Gothenburg to visit the family of Octavio and my friends. The week of midsommer we will spend at my parents house and the week after we are going to the mountains to listen to the silence. When we come back my sister is throwing a party in her new house and the week after it´s time to go back to Gran Canaria.
I will read my e-mail during the vacation so you can still wright to me.
See you!
.


iVAMOS A SUECIA!
iBienvenido a mi página!
Hemos comprado los billetes y las maletas estan hechos, ahora vamos a ir a Suecia para un mez de vacaciones. Tenemos una esquema muy dura y muchas cosas para hacer. Primero vamos a Estockholmo el capital de Suecia. Después a Gutemburgo para visitar la familia de Octavio y mis amigos. La semana de "fiesta de verano" vamos a celebrar en casa de mis padres en Pålsboda/Örebro y la semana después vamos a ir a las montañas para escuchar el silencio. Cuando regresamos, mi hermana va a hacer una fiesta en su casa nueva y la semana después tenemos que regresar a Gran Canaria.
Voy a leer mi e-mail durante mis vacaciones. Entonces si quieres decirme algo, escribeme!
iHasta luego!
.

Tidigare/Earlier/Antes:040619 - 040717 - 040820 - 041021 - 041116 - 050113 - 050304 - 050411