Redan Februari!

060210

Hjälp vad tiden går.....
Jag har inte skrivit på länge för att först var det jul och så var MonicaLennart&Hugo här i två veckor, sedan var det prov dags i skolan och jag pluggade (lite sådär i alla fall). Nu har jag i alla fall gjort lite uppdateringar som ni kan se.

Det är korten från jul och nyår, jag har skapat mig en blogg som fungerar som en dagbok där ni kan skriva in komentarer på det jag skriver om och så har jag börjat på en Sverige-sida där man kan se bilder från Sverige. Det ska komma en sida om Canarieöarna också, där man ska kunna se de olika stränderna och byarna som vi har besökt. Som små turistguider skulle man kunna säja.

Här är det annars karneval nu. Den började i onsdags med "kör-tävlingarna". Invigningen är idag (fredag) tror jag och senare i februari kommer det stora karnevalståget, kröningen av karnevaldrottningen, drag-queen-tävlingen, stora utklädningsfesten och till slut begravningen/bränningen av sardinen. Jag och Octavio ska åka till en annan ö, La Palma, på stora karnevalsdagen. Men om detta kommer mer rapporter och foton.

Hälsningar Yohanna

Nya sidor att titta på:
- Carneval
- Lennart, Monica & Hugo här / here / aquí
- Trettondagen / Three kings / Reyes
- Nyårsafton / New Year / Fin de Año
- Min nya blogg
- Sverigesidorna

 

I FEBRUARI så firar vi:

 

Grattis faster
Reini
7 februari

Felicidades
Blas
13 februari

Grattis mor-
bror
Anders
18 februari

Grattis
Monika
19 februari


Allready February!
Yes the time goes bye really quickly.
We have celebrated christmas, MonicaLennart&Hugo have been visiting and I have had my exams.
Now in Las Palmas it´s the CARNEVAL and I will give you the fotos from our adventures. Octavio and I will go to the island La Palma on the big carneval-day but I´ll get back to you on that.
Don´t miss the new sweden-page that I´m doing. I´ll do anotherone about Gran Canaria.

.


iYa Febrero!
Si el tiempo pasa muy rapido.
Hemos celebrado navidad, Monica Lennart & Hugo nos han visitado y he hecho mis examens.
Ahora en Las Palmas es CARNAVAL y voy a poner fotos lo más rápido que pueda. Octavio y yo vamos a ir a la isla La Palma por la gran fiesta pero de eso vos contaré más.
No pierdaís la nueva pagina de Suecia que estoy haciendo. Voy a hacer una sobre Cran Canaria también.

.

Tidigare/Earlier/Antes:040619 - 040717 - 040820 - 041021 - 041116 - 050113 - 050304 - 050411 - 050531 - 050906 - 051207 - 051230